9 van de beste homofeesten om Memorial Day Weekend te vieren

Gay Memorial Day Weekend brengt de start van het zomerseizoen met zich mee. Van Dallas tot Pensacola, 's werelds beste feesten en promotors organiseren enkele van de meest verwachte evenementen van het jaar. Of waarom niet verder weg vluchten en Puerto Vallarta bezoeken voor hun Gay Pride-vieringen. Waar brengt uw Memorial Day Weekend-reis u naartoe? Hier is de top 9!

1. Pensacola Memorial Day-weekend

27 mei - 31 mei 2021

Pensacola Memorial Weekend

Het Pensacola Beach Memorial Weekend is misschien wel het beroemdste feest van de vakantie.

Pensacola Memorial Weekend is de vader van alle Memorial-feesten die overdag en 's nachts direct op het strand plaatsvinden, terwijl Johnny Chisholm de jaarlijkse Glow, Wave en Beach Ball-evenementen organiseert.

Het Hampton Inn heeft nog wat beschikbaarheid over voor dit drukke seizoen.

2. URGE Weekend van Miami Memorial Day

Mei 30th 2021

Miami URGE Memorial Day-weekend

Urge is de belangrijkste partijpromotor van Miami en neemt dit jaar evenementen "next level".

Urge belooft een epische ontsnapping deze zondag van Memorial Weekend met een de hele dag en de hele nacht feest om Memorial Day Weekend te vieren. Gast-dj's, hete dansers en zelfs een gay-shuttle om je van en naar de locatie te brengen; deze jongens hebben aan alles gedacht!

Het verbluffende Kimpton South Beach, een homo-bondgenoot voor veel evenementen, is beperkt beschikbaar.

3. Palm Springs Gay Memorial-weekend

27 mei - 31 mei 2021

Herdenkingsdag Gay Palm Springs

Memorial Day Weekend in Palm Springs is een gekoelde aangelegenheid die draait om het zwembad!

We houden van Palm Springs, met zijn eclectische mix van homohotels en resorts, geweldige restaurants en pretentieloze sfeer. In de meeste gay-resorts worden rustige zwembadbijeenkomsten gehouden en populaire drag-lunches komen terug voor het seizoen. Mis de jaarlijkse Memorial Day Air Fair en Flower Drop op zondag niet.

Het uber-sexy Ace Hotel heeft een aantal geweldige tarieven voor een last minute ontsnapping uit het Memorial Weekend.

4. Houston Tribal Madness Memorial Weekend

28 mei - 31 mei 2021

Houston Memorial Day homoweekend

De gay party scene van Houston bruist van de partij met partijpromotor DNVRMX die circuit echtheid naar Texas brengt.

Houston heeft echt een geweldige gay-sfeer met stijlvolle bars en restaurants en een evoluerende partyscene, waardoor het de perfecte ontsnapping is voor een ander Memorial Day-weekend. Ga naar Montrose, waar je de beste gay-locaties vindt en vier vervolgens elke avond het begin van de zomer in het epos Tribal Madness-weekend gehost door DVNMRX.

The Whitehall Houston heeft een aantal geweldige last-minute tarieven voor uw ontsnapping uit Houston.

5. Saugatuck-herdenkingsweekend

28 mei - 31 mei 2021

Saugatuck Memorial Weekend

We houden van de zwembadfeesten van Saugatuck en het resort Dunes en middagen op Oval Beach!

Saugatuck, Michigan's antwoord op Provincetown, opent zijn deuren voor het zomerseizoen met een perfecte mix van zwembadfeesten en strandplezier voor de Weekend van Saugatuck Memorial Day. Dit kleine stadje, samen met het nabijgelegen Douglas, vult zich voor elk vakantieweekend.

The Belvedere Inn heeft last-minute beschikbaarheid en wordt beoordeeld als "Fantastisch". Wat heb je nog meer nodig?

6. Provincetown-herdenkingsweekend

28 mei - 31 mei 2021

Herdenkingsweekend in Provincetown

Provincetown is de lieveling van American Gay Towns en Memorial Weekend is zijn seizoensdebuut!

Wie heeft er een excuus nodig om PTown te bezoeken? Het charmante homodorp ontwaakt na een winterslaap weer met de opening van geliefde bars, clubs en restaurants en de terugkeer van regelmatige veerbootafvaarten. Terwijl 4 juli en carnavalsweekenden meer bezoekers trekken, voor ons, Memorial Day-weekend in Ptown is een kans om weer in contact te komen met geliefde plaatsen en vriendelijke gezichten.

Het Beaconlight Guest House krijgt een "SUPERB" waardering, en heeft een beperkt aantal kamers voor het weekend!

7. Dallas DIRTea herdenkingsweekend

29 mei - 30 mei 2021

Daddy Ersin presenteert Dirtea Dallas Ram Memorial Weekend

Partijpromotor Daddy Ersin brengt alle cowboys en hun minnaars naar Dallas!

Alles is groter in Texas, en daar zijn we meer dan blij mee! Daddy Ersin brengt zijn met testosteron aangedreven RAM-feest van NYC naar de grote hoofdstad voor twee dagen feesten met de DIRTea Dallas Memorial Day weekendfeest. Stetsons in de aanslag!

De Omni Dallas is een lezerskeuzehotel in onze jaarlijkse enquête. Ze hebben een fantastisch overloopzwembad en een geweldige fitnessruimte.

8. Temptation Pool Party Las Vegas Memorial Weekend

30 mei 2021

Gay Memorial Day Weekend-evenementen

Het Temptation Pool-feest in het Luxor keert in mei terug naar Las Vegas.

Zal Vegas je verleiden dit Gay Memorial Day Weekend? We denken van wel. De jaarlijkse Temptation Sundays Las Vegas Pool-feesten keer eind mei terug naar het zwembad van Luxor en de organisatoren organiseren een speciaal Memorial Day Weekend-evenement om te vieren.

Het M Resort Spa en Casino biedt een prachtig uitzicht en is een ruim welkom van enkele van de meer hoogbouw-gebaseerde hotels aan de Strip!

9. Puerto Vallarta Gay Pride - Memorial Day Weekend

24 mei - 31 mei 2021

Weekend ter herdenking van de Gay Pride in Puerto Vallarta

De Gay Pride in Puerto Vallarta valt toevallig samen met Memorial Day Weekend in de VS!

Of het nu door planning of serendipiteit is, De jaarlijkse gay pride van Puerto Vallarta valt samen met de data voor Memorial Day Weekend in de VS. Dus waarom vier je het weekend niet in een ander land! PV is al de nummer 1 internationale homoreisbestemming van de VS en de vlot feesten gepland voor het jaarlijkse gay pride-evenement is indrukwekkend naar ieders maatstaven! Zwembadfeesten, het Mantamar Pride Weekend, een Hustlaball-evenement en zelfs een beertrots! Het zal moeilijk zijn om in mei een groter evenement te vinden!

Hotels zijn voor dit evenement moeilijk te vinden. Als je all-inclusive wilt gaan en in een resort wilt verblijven, overweeg dan de Grand Fiesta PV dat is een van onze favorieten. Hokken op Basilio hebben ook enkele suites over.

Deel dit evenement met je vrienden!

ANDERE Gay nieuwsverhalen

Asbury Park Gay Gids

Gay Asbury Park is een levendige stad aan de Jersey Shore. Ontdek de beste bars, hotels, restaurants en dingen om te zien en te doen.
Gay Pensacola-gids

Gay Pensacola-gids

Pensacola aan de Smaragdkust van Florida heeft suikerzandstranden, uitstekende restaurants en een warm homovriendelijk welkom.