De definitieve gids voor Folsom Street Fair en feesten

 • De definitieve gids voor Folsom Street Fair & Parties

  De Folsom Street Fair "Megahood" en de Leather Week-feesten, waaronder de Leather Walk en Leather Pride op Eagle Square, zijn een van 's werelds grootste fetisjevenementen.

San Francisco's Leather Week-feesten tijdens de Folsom Street Fair zijn enkele van de grootste producties van het jaar. Van de leuke stripshows van Onzin tot het aangrijpende Leren lopen naar Eagle Square, er is een feest en een type voor iedereen!

Lederen Walk van San Francisco

Lederen Walk van San Francisco

Van: 15.2022 okt. - Tot: 15.2022 okt.
De Leather Walk van San Francisco is een van de meest diverse marsen in de stad en combineert een feeststemming met een belangrijk evenement voor het opdoen van goede doelen
Leather Pride Festival, Eagle Plaza, San Francisco

Leather Pride Festival Eagle Plaza San Francisco

Van: 17.2023 sep. - Tot: 17.2023 sep.
Vier het begin van de Folsom, San Francisco's Leather Week en geniet van een Leather Pride-feest aan het einde van de officiële San Francisco Leather Walk.
Folsom San Francisco BRUT

Folsom San Francisco BRUT

Van: 22.2023 sep. - Tot: 22.2023 sep.
De BRUT-partij is een van de meest legendarische fetish-evenementen die in de Verenigde Staten plaatsvindt
Horse Meat Disco op Folsom SF Weekend

Bearracuda Horse Meat Disco tijdens Folsom SF Weekend

Van: 22.2023 sep. - Tot: 22.2023 sep.
Doe mee met de heetste San Francisco Bears op het Folsom Street Fair Bear Pre-feest op de vrijdag van het Folsom Weekend!
Mr S Leather San Francisco, Folsom Block Party

Mr S Leather San Francisco Folsom Block Party

Van: 22.2023 sep. - Tot: 23.2023 sep.
Elk jaar sluit Mr S Leather het steegje achter hun winkel af voor een geweldige biertuin en blokfeest op vrijdag en zaterdag
PRIME De San Francisco VLEES Folsom Friday-editie

PRIME De San Francisco VLEES Folsom Friday-editie

Van: 22.2023 sep. - Tot: 22.2023 sep.
Trophy Dad produceert enkele van de heetste fetisjfeesten in San Francisco en hun PRIME-evenement is een van de meest populaire feesten
Big Muscle Party op DNA Lounge Folsom Street Fair

Big Muscle Party op DNA Lounge Folsom Street Fair

Van: 23.2023 sep. - Tot: 23.2023 sep.
Folsom's Big Muscle Party vindt plaats op zaterdagmiddag tijdens het Folsom Street Fair Weekend en brengt de grootste jongens en spieraanbidders samen
Folsom NASCHOK

Folsom NASCHOK

Van: 24.2023 sep. - Tot: 24.2023 sep.
Folsom Aftershock is de ultieme gay afterparty die plaatsvindt tijdens het Folsom Leather and Fetish weekend in San Francisco.
Folsom Street Fair, San Francisco

Folsom Street Fair

Van: 24.2023 sep. - Tot: 24.2023 sep.
Folsom Street Fair is de grootste leerrubber- en fetisjbeurs in de Verenigde Staten die liefhebbers van 400,000-fetisjen uit de hele wereld aantrekt voor dit schandalige evenement
Hot Tea San Francisco Leather Edition T Dance

Hot Tea San Francisco Leather Edition T Dance

Van: 24.2023 sep. - Tot: 24.2023 sep.
Ervaar de ultieme San Francisco T Dance tijdens het legendarische Folsom Leather Street Festival
Real Bad San Francisco

Real Bad San Francisco

Van: 24.2023 sep. - Tot: 24.2023 sep.
REAL BAD is het officiële dansfeest dat onmiddellijk volgt op de Folsom Street Fair en is een van de grootste fetish-feesten
Heat San Francisco, Pre-Folsom Leather Weekend Kick Off

Heat San Francisco Pre-Folsom Leather Weekend Kick Off

In afwachting van datums
Cecil Russell presenteert de heetste kick-off party voor het Folsom Leather Weekend
RAM Party San Francisco lederen weekendeditie

RAM Party San Francisco lederen weekendeditie

In afwachting van datums
Maak je klaar voor een uitrustingsfeest zoals je nog nooit hebt meegemaakt terwijl New York San Francisco binnenvalt! The Ram Party neemt The EndUP over voor een feest om nooit te vergeten
ROOD LICHT gepresenteerd door Masteurdome, Folsom Edition San Francisco

Masteurdome Folsom Edition San Francisco

In afwachting van datums
Masteurdome hosts a unique circuit party during Folsom, the world's largest fetish and kink event.
Matinee PERVERT XXL San Francisco lederen weekendeditie

Matinee PERVERT XXL San Francisco lederen weekendeditie

In afwachting van datums
Matinee PERVERT XXL San Francisco Leather Weekend Edition Direct uit Barcelona, ​​PERVERT is een van de meest verwachte fetisjavonden van het jaar

De eerlijke, megahood

 • De Folsom Street Fair is eigenlijk een driedaags weekendevenement dat meer dan 400,000 bezoekers naar San Francisco brengt.
 • Het hoogtepunt van het evenement is de Street Fair zelf die plaatsvindt in de historische Folsom Street, van 8th tot 13th Streets van 11:6 tot XNUMX:XNUMX uur.
 • De pre- en postparties zijn enkele van de wildste nachten in het Amerikaanse partycircuit.

De homobuurten

 • San Francisco is synoniem geworden met homocultuur. De Castro is het epicentrum van het homoleven en is een van de vriendelijkste steden in de VS.
 • De Castro is een unieke ervaring. Deze homowijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt rond Market Street, de belangrijkste verkeersader van San Francisco. De Castro is herkenbaar aan de talloze regenboogvlaggen langs de straten en blokken. Bij de ingang van deze gay area wappert een enorme regenboogvlag op Harvey Milk Plaza.
 • De wijk South of Market, of SoMa, is een van de levendigste en kleurrijkste delen van San Francisco. In dit gebied wonen ook veel homo-culturele plekken, zoals de LGBTQ en de Leather Cultural District.

Wees een toerist!

 • Geen reis naar SF is compleet zonder de Golden Gate Bridge te zien. Van de toeristische dingen om te doen, is Alcatraz onze eerste keuze en het eiland heeft een aantal van de beste uitzichten op San Francisco en de Golden Gate Bridge. U kunt ook genieten van het uitzicht terwijl u met de veerboot over de baai vaart.
 • Zorg ervoor dat je Harvey Milk Plaza, het AIDS Memorial Grove of het GLBT History Museum bezoekt.
 • Volg een rondleiding door de historische wijk met onze deskundige gidsen in deze best beoordeelde reis!

Waar te verblijven?

 • Enkele van de beste hotels zijn in SoMa, het levendige centrum van cultuur en kleur in de stad en een geweldige bestemming voor homoreizigers.
 • De Hotel Zetta biedt gratis WiFi, een iPod-dock, een draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker en dubbel gepande ramen voor rust en privacy. Het is ook een van de beste locaties in de stad met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke toeristische bezienswaardigheden en een korte tramrit naar de homobars.
 • Als je in de Castro wilt blijven, bekijk dan de San Francisco Proper Hotel. Het biedt een comfortabel 4-sterrenverblijf op korte loopafstand van de homoscene in San Francisco, The Castro, waardoor het perfect is voor homoseksuele reizigers en homoseksuele stellen.

Laatste Gay Travel News

De meest populaire gay-reisevenementen en nieuws!

Asbury Park Gay Gids

Gay Asbury Park is een levendige stad aan de Jersey Shore. Ontdek de beste bars, hotels, restaurants en dingen om te zien en te doen.
Gay Pensacola-gids

Gay Pensacola-gids

Pensacola aan de Smaragdkust van Florida heeft suikerzandstranden, uitstekende restaurants en een warm homovriendelijk welkom.
Gay Memorial Day Weekend-evenementen

De beste homo-feesten om dit Memorial Day-weekend bij te wonen

Gay Memorial Day Weekend brengt de start van het zomerseizoen met zich mee. Van Dallas tot Pensacola, Puerto Vallarta en verder. Waar nu?
Verhuur van zomerstranden in Fire Island

De top 10 strandverhuur van Fire Island voor de zomer

Van strandhuizen aan de oceaan in Cherry Grove tot modernistische huizen in The Pines, we hebben de beste opties geselecteerd die beschikbaar zijn op Fire Island.