Fire Island Gay Gids


Fire Island, "Amerika's eerste homo- en lesbische stad", is sinds de jaren dertig een zomerbestemming voor homo-bezoekers.

Gay Gids voor Fire Island

Fire Island is de thuisbasis van modernistische strandhuizen en buff boys in Speedos!

Fuit de nieuwsgierige blikken van vrienden en buren, kwamen homoseksuele jongens massaal naar Fire Island voor wat zomerplezier en genieten van een dromerige strandvakantie. Die traditie blijft tot op de dag van vandaag bestaan.

Het eiland, op slechts 50 kilometer van Manhattan, wordt vaak 'Chelsea with Sand' genoemd en heeft zijn mythische status behouden als de nr. 1 zomerbestemming voor homo's in de VS, een titel die het niet snel zal opgeven!

Fire Island is het grotere, middelste eiland aan de zuidkust van Long Island, New York. Hoewel Fire Island verwijst naar het volledige eiland, zijn de beroemdste gehuchten de Fire Island Pines en Cherry Grove.

Fire Island, de thuisbasis van legendarische zomerfeesten en 'alleen op uitnodiging' zwembadafspraken, heeft zijn rustieke charme door de jaren heen weten te behouden. Auto's zijn niet toegestaan ​​op het eiland. Bezoekers voegen zich bij de ongeveer 500 permanente lokale bevolking langs houten paden en trekken rode Radio Flyer-speelgoedwagons vol met boodschappen, drank en zonnebrandcrème.

De zomer brengt circuitfeesten aan de oceaan, duizenden gespierde jongens, legendarische drag-acts en sudderende strandaansluitingen langs het Meat Rack, een stuk kust tussen Cherry Grove en de Fire Island Pines. Het eiland heeft voor elk wat wils, van rustige dagen waar je helemaal alleen kunt ontspannen tot gekke nachten in de stad die duren tot het ochtendgloren.

Homo plattegrond van Fire Island

Fire Island-evenementen

Fire Island Pines Party

The Pines Party is een legendarisch strandevenement dat 24 uur of langer duurt!

Het homoleven op Fire Island draait bijna volledig om het strand. Na een dag zonnebaden beginnen de post-strandrituelen van Low Tea en High Tea bij verschillende cocktailbars aan de overkant van The Pines.

Ondergoed Party Fire Island

Bijna iedereen bezoekt Cherry Grove voor de Underwear Party op vrijdag.

Hoogtepunten van het wekelijkse evenement zijn onder meer de legendarische Underwear Party op vrijdag in Cherry Grove, een soort overgangsrite voor nieuwe bezoekers van het eiland.

Menigten verzamelen zich op de pier voor de aankomst van de "Invasion" van de Drag Queens.

Fire Island heeft geen tekort aan jaarlijkse zomerevenementen en grote, over-the-top circuitfestivals. Velen worden gehouden tijdens nationale feestdagen. De Fire Island Invasion is zo'n evenement, gehouden tijdens de vieringen van 4 juli. Het evenement is wereldberoemd geworden en de wortels in de gemeenschap gaan diep.

In 1976 wees een Pines-bar een man af, wat onmiddellijk lokaal verzet veroorzaakte. Tegenwoordig wordt dit evenement herdacht met de jaarlijkse "Invasion of the Pines", waar meer dan 300 dragqueens aankomen op de veerboot en deelnemen aan een van de meest brutale catwalkshows die je ooit zult zien.

Fire Island-dansfestival

Het liefdadigheidsevenement Fire Island Dance Festival

Later in juli komen enkele van 's werelds beste dansgroepen naar het eiland voor het Dansfestival, een aids-inzamelingsactie.

En mis de Pines partij, een 24-uurs dansevenement dat elk jaar in juli op het strand wordt gehouden. Elk jaar heeft het feest een ander thema en zijn de kostuums schandalig. Dit epische feest eindigt wanneer de zon opkomt boven de Atlantische Oceaan. Echt magisch.

Splash Fire Eiland, in augustus, is een van de hoogtepunten van het einde van het zomerseizoen met een populair strandfeest en een zondagszwembadevenement.

De zwembadfeesten

Zwembadfeest op het Vuureiland

Privézwembadfeesten op Fire Island zijn legendarisch. Als je strandhuis een zwembad heeft, zul je een erg populaire kerel zijn! Zo niet, maak dan vrienden met een aantal lokale bewoners of een bezoeker met een zwembad en pak een uitnodiging voor jezelf!

Sommige poolfeesten worden ruim van tevoren gepland en worden gehouden om LGBT-liefdadigheidsinstellingen en lokale organisaties te helpen. Splash, het zwembadfeest georganiseerd door Lorde genoemd is altijd een populair feest. Bevrijding, georganiseerd door Jon Tilli met VIP-brunch en Stoli-feest is een hot ticket in augustus. De jaarlijkse inzamelingsactie voor het poolfeest van de Mensenrechtencampagne (HRC) werd gehouden bij "Beachcomber".

Zei iemand thee?

Bij het Pavillion T Dance

Low Tea at the Pavilion is het grootste dagelijkse evenement in The Pines, vooral in het weekend. Het evenement begint om 5 uur en duurt tot 8 uur. Low Tea is het drukst vanaf 6.30 uur.

Als Low Tea eindigt, begint High Tea. Het evenement verplaatst zich naar het pooldeck en het bovenste paviljoendek richting “Spin and Twirl”. Terwijl het stof is neergedaald, wordt de muziek luider en komen de gast-dj's aan voor een avondje feesten.

Het ondergoedfeestje!

The Underwear Party

Op Friday Nights gaat iedereen naar The Ice Palace op Cherry Grove voor de wekelijkse Underwear Party. Gasten kunnen hun kleding inchecken bij de begeleider en contant betalen aan de deur om toegang te krijgen. Vergeet niet de tijden van de laatste watertaxi te checken als je in The Pines verblijft.

Fire Island lederen weekend

Fire Island lederen weekend

Van: mei. 19.2023 - Tot: mei. 21.2023
Fire Island Leather Weekend is het feest om je zomer te beginnen en is een van de beste leerfeesten van New York City op Fire Island
Fire Island Bear Weekend

Fire Island Bear Weekend

Van: 08.2023 juni 11.2023 - Tot: XNUMX juni XNUMX
Fire Island Bear Weekend De Mr Fire Island Bear-wedstrijd is een van de meest verwachte evenementen die plaatsvinden tijdens het Bearweekend
Fire Island Invasion

Fire Island Invasion

Van: 01.2023 jul. - Tot: 05.2023 jul
Fire Island Invasion, sleep op juli 4 elk jaar koninginnen van zowel Cherry Grove als Pines naar de Ice Palace Bar nadat ze door de straten hebben geparadeerd
Fire Island Pines Party

Fire Island Pines Party

Van: 21.2023 jul. - Tot: 23.2023 jul
Fire Island Pines Party elk jaar verandert het thema, maar de geest en energie blijven hetzelfde. Hoogtepunten van het evenement zijn de Beach Party
Spartacus Fire Island

Spartacus Fire Island

Van: 09.2023 sep. - Tot: 09.2023 sep.
Spartacus Fire Island, de jaarlijkse Spartacus-goden van de arena en jaarlijkse Mr. Nude Belvedere-wedstrijd in de eerste week van september.

Kennismaken met Fire Island

Er is altijd een andere veerboot vanaf Fire Island

"Er is altijd een andere veerboot", een veelgehoord afzien van dagjesmensen die niet weg willen!

De enige manier om Fire Island te bereiken is met de veerboot vanaf Long Island. De meeste bezoekers vertrekken vanuit Manhattan en nemen de Long Island-spoorweg voordat ze van boord gaan en naar het eindpunt van de veerboot gaan.

De Long Island Railroad (LIRR) biedt treindiensten van Penn Station in Manhattan of Flatbush Avenue in Brooklyn naar Sayville voor $ 19 tot $ 25 per enkele reis (aan boord tijdens piekuren) of $ 13.75 tot $ 20 tussen 10 en 4 uur buiten de piekuren.

Een stapsgewijze handleiding voor het bereiken van Fire Island.

 • Controleer eerst het veerboot dienstregeling tijdschema zodat u uw vertrek van tevoren kunt plannen, zodat uw treinaankomst en het vertrek van de veerboot redelijk gesynchroniseerd zijn. In het hoogseizoen vertrekken de dienstregelingen van de veerboot doorgaans kort nadat de trein arriveert.
 • Bij de kaartautomaat in Penn Station kiest u de optie "Getaways" en u kunt een set kaartjes afdrukken die uw trein-, shuttlebus- en veerbootpas bevatten.
 • Je bestemmingsstation is Sayville. Sommige treinen vereisen een verandering van station. De conducteur zal u adviseren bij het controleren van uw ticket.
 • Wanneer u aankomt op het Sayville LIRR-treinstation, volgt u de drukte naar de witte minibus die u in minder dan 10 minuten naar de veerboot brengt. De shuttles zijn bezet tijdens het hoogseizoen.
 • Zoek bij de veerbootterminal naar borden naar "The Pines" of "Cherry Grove". Elk gehucht heeft zijn eigen veerboot. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Geniet van uw reis in de open lucht en geniet van de zon op de bovendekken.

Het eiland verkennen

Je loopt bijna overal naar wat er dichtbij is, aangezien er geen auto's op het eiland zijn. Het eiland is vrij klein. Met een lengte van 31 kilometer duurt het minder dan 10 minuten om het eiland over te steken.

 • The Pavilion is een complex dat de beroemde Fire Island low en high tea herbergt, evenals alle restaurants in de Pines en een fitnessruimte.
 • Houd er rekening mee dat, hoewel het eiland een halve kilometer breed is, het 32 ​​kilometer lang is. Dit betekent dat als je van plan bent om aan het ene uiteinde van het eiland te parkeren en naar de Grove te lopen, het een halve dag duurt. Zodra u parkeert, kunt u wandelen, fietsen of een Water Taxi naar uw bestemming.
 • Watertaxi's rijden langs de kustlijn en stoppen ongeveer één keer per uur bij elk van de 17 gemeenschappen op Gay Fire Island.
 • Het tarief van Cherry Grove naar The Pines is $ 9 USD contant, tenzij je een kaartje koopt op hun mobiele app. De laatste boottocht is rond 3:00 uur.

Red Radio Flyer-wagens zorgen voor bagagevervoer.

Volgens de New York Times: “De wagons hebben het voor het zeggen. Hun leven is een lange schlep. Ze slepen bagage van de veerboot, boodschappen en drank uit de winkel, tennissers met verstuikte enkels naar de dokter, baby's naar het strand. En als volwassenen te oud of te aangeschoten worden om over de promenade te lopen, schoppen ze soms ook volwassenen. "

Wanneer bezoeken?

Het drukke seizoen van Fire Island begint op Memorial Day in mei en eindigt op Labor Day in september. De dag na Labor Day staat in de volksmond bekend als "Tumbleweed Tuesday", omdat Fire Island na maanden van drukte pas leeg is. In de afgelopen jaren is het seizoen verlengd tot september en begin oktober, met veel restaurants die open blijven, vooral in het weekend.

Vuureiland homoscene & Buurten

Fire Island Pines Pavilion en Pool staan ​​centraal in het homoleven op het eiland.

Ondanks zijn grootte kunnen de kleine gemeenschappen of gehuchten van Gay Fire Island niet meer van elkaar verschillen. Het hangt allemaal af van het soort vakantie waarnaar u op zoek bent, van bruisende bars en restaurants tot afgelegen afzondering.

Fire Island bestaat uit 17 verschillende strandgemeenschappen. De twee meest populaire homo-gehuchten op Fire Island zijn Fire Island Pines en Cherry Grove. De twee steden grenzen aan elkaar.

Cherry Grove

The Grove, is de oudste LGTBQ-buurt op Fire Island. Deze accommodatie aan het strand van XNUMX meter is een nationaal historisch monument, waaronder het Community House & Theatre.

 • Cherry Grove - Biedt een meer ontspannen sfeer dan de Pines, met een eclectische mix van homo's, lesbiennes, drag queens, leren jongens en nieuwsgierige rechte stukken!
 • De Cherry Grove-homo's trekken over het algemeen jonger of ouder met minder in het midden van de leeftijd dan in The Pines.
 • In de zakenwijk in het centrum vindt u restaurants, bars, disco's, winkels en zelfs een kleine kruidenierswinkel. Ze bevinden zich allemaal dicht bij de veerhaven. Ten oosten en westen van het centrum liggen de rustige woonwijken en zomerhuisjes.
 • Het kleding optioneel strand is de topattractie gedurende de dag. 'S Avonds is geen bezoek compleet zonder een dragshow te zien en te dansen tot in de kleine uurtjes.

Fire Island Pines

 • Fire Island Pines - Hier vind je grote modernistische huizen verborgen achter hoge hekken die hete homomannen en circuitjongens aantrekken met zwembadfeesten en een aantal geweldige restaurants.
 • The Pines ligt ten oosten van Cherry Grove. Beide gemeenschappen worden gescheiden door een klein stuk onontwikkeld strand. Bezoekers kunnen over het strand of door het vleesrek lopen om naar een van de twee gehuchten te gaan.
 • The Pines is veel groter dan de Grove met ergens in de buurt van 700 woningen, waarvan er veel te huur zijn tijdens het zomerseizoen. The Pines heeft een jachthaven en een aantal restaurants, winkels, bars en disco's. Ten oosten en westen van de haven liggen woonwijken.
 • Probeer een Rocket Fuel, de cocktail bij uitstek op Fire Island. Het enige dat nodig is, zijn een paar slokjes om te weten waarom. Het is een koel en verfrissend brouwsel. De bevroren blenderdrank smaakt heel erg naar een Piña Colada, maar bevat enkele belangrijke toevoegingen, waaronder amarettolikeur en Bacardi 151-rum.

Andere buurten op Fire Island

 • Ocean Beach - dit is de onofficiële hoofdstad van Fire Island, opererend als een kleine stad en de thuisbasis van meer dan een dozijn winkels, restaurants en bars.
 • Saltaire - Rustig vissersdorpje zonder hotels. De thuisbasis van de alleen voor de particuliere leden Yacht Club, het dorp heeft een charmante markt en een kleine bibliotheek.
 • Kismet - de thuisbasis van veel van de zomerhuizen van het eiland, Kismet is een schilderachtig stadje aan de baai met een eigen markt, slijterij, café en ijs- en cadeauwinkel. Het uitzicht op de Fire Island-vuurtoren is een van de beste op het eiland.
 • Atlantique - het smalste deel van het eiland en de thuisbasis van de strandbar The Shack en dicht bij de meeste attracties van het eiland.

Fire Island homostranden

Er zijn drie stranden die populair zijn bij bezoekers van Gay Fire Island, een op de Pines, een op Cherry Grove en de andere op Kismet.

Het strandleven is erg ontspannen op Fire Island en de meeste jongens zijn blij om overdag te luieren en hun energie te sparen voor de theekransjes later op de avond.

Er zijn geen bars op het strand, dus plan vooruit en neem je drankjes en snacks mee.

 • The Pines Beach - op een steenworp afstand van de bars en restaurants van de Pines, het Pines-strand is een breed wit zandstrand. Naaktheid is toegestaan. Het water kan soms ruw zijn. The Pines is perfect voor het bekijken van de eye-candy parade op en neer over het strand. Het strand is breder dan Cherry Grove waardoor het een minder benauwd gevoel heeft.
 • Cherry Grove Beach - Een nudistenparadijs, het strand is ongeveer 50/50 kleren uit! Ga naar links bij het zand en loop oostwaarts naar het gebied tussen de Pines en Cherry Grove en je zult je stam vinden. Dit gedeelte staat ook bekend om het cruisen tussen de iconische Fire Island-duinen, vooral als de avond aanbreekt. Middernacht mager dippen is vrij gebruikelijk.
 • Kismet Beach - Een officieel erkend naaktstrand, sla rechtsaf als je het zand raakt en loop verder in 5 minuten richting de vuurtoren, en je bent gearriveerd! De sfeer is ontspannen en ongeremd.

Waar te eten, Fire Island-restaurants?

De dennen

 • De kantine - een geweldige plek voor maaltijden, drankjes, koffie en mensen kijken. Gelegen op een steenworp afstand van Harbor Walk, waar heerlijke sandwiches en salades, warme en koude dranken worden geserveerd, plus een verscheidenheid aan opties voor ontbijt, lunch, snacks en diner.
 • Pines Bistro & Martini Bar - In het hart van de gemeenschap,… de Bistro & Martini Bar is een continentaal restaurant, dat traditionele favoriete gerechten serveert, plus dagelijkse / seizoensgebonden specialiteiten. Het is het enige etablissement in de Pines dat het hele seizoen een sit-down diner biedt, met een verfijnde cocktail lounge-sfeer. Voor gezonde snacks kunt u terecht in de nabijgelegen Juice-bar.
 • Dennenpizza ligt in het hart van de gemeenschap Fires Island Pines, met een terras met uitzicht op Fire Island Boulevard. bieden salades, Grab-n-Go-maaltijden, plus de hele dag koffie en heerlijke ijsjes, van begin april tot eind september.

The Grove

 • The Sandcastle bij The Ocean - met een spectaculair uitzicht bij uw diner met zeevruchten, bekijk de lokale favoriet, een restaurant aan de oceaan dat lunch en diner serveert, met een rauwe bar, wijnen per glas en een kenmerkend zondagontbijt.
 • Hideaway-restaurant - het aanbieden van eclectische zeevruchten en dineren aan het water met een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Dineer bij de baai, waar u een bord kreeftrisotto en een glaasje rumpunch kunt krijgen.
 • Top van de baai bistro - Verfijnde en luchtige New American-plek met gerechten met zuiderse invloeden, uitzicht op de zonsondergang en een retro gevoel in New Orleans.
 • Floyd's - stoere Cherry Grove informele etablissement, een must voor het ontbijt. Probeer zeker hun beroemde eiersandwiches, maar vergeet niet verse muffins en koffie. Dagelijks ontbijt geserveerd van 8 tot 12 uur
 • Island Breeze - Dit ontspannen restaurant in Cherry Grove ligt dicht bij de haven en serveert Amerikaanse gerechten, redelijke prijzen en uitzicht op de Great South Bay. Leuk voor drankjes in de middag en vroege avond, en open in september.

Ocean Beach

 • Eiland zeemeermin voelt precies zoals het klinkt: een ontmoetingsplaats waar u even helemaal tussenuit bent en waar u kunt genieten van verse zeevruchten zoals sint-jakobsschelpen of calamares met uitzicht op de baai.
 • Heb ruimte voor een toetje, maar ziek van al dat ijs van Scoops? Rachel's Bakery is een go-to voor decadente brownies, kruimeltaarten en met chocolade gevulde croissants.

Kismet

'S Avonds is de grootste keuze die u in Kismet moet maken, of u'het cafe"(Kismet Inn) of"de Out”(Surf's Out) - de twee restaurants van het gehucht, die allebei livemuziek organiseren, thema-avonden zoals trivia en kreeft, en de Fire-Island-beroemde jaarlijkse wedstrijd om clam shucking.

Waar te drinken en te dansen?

Veel van de plaatsen die u tijdens uw verblijf bezoekt, bevinden zich in het Fire Island Pavilion. Het is het centrale knooppunt van de Pines-gemeenschap voor cultuur en nachtleven. Het gebouw, gelegen op de kruising van al het verkeer van en naar het eiland, is niet te missen als je met de veerboot aankomt.

 • Paviljoen - Een van de meest populaire feestlocaties voor laat op de avond op het eiland. NYC komt naar de Pines met dragshows en performance-evenementen. Wordt compleet geleverd met het High T Deck-gedeelte, net buiten het paviljoen, voor cocktails en buitenruimte voor conversaties. Dekkingskosten zijn meestal alleen contant voor de weekendfeesten.
 • Het pooldeck - enorm pooldeck achter The Hotel, met cabana's, design zwembadmeubilair, met lunch en drankjes bij het zwembad en buitengymnastiek; zwembadfeesten, optredens, wedstrijden, films, dansfeesten in de middag en avond.
 • Nip en draai - Homo-nachtclub met een volledige bar, lounge, terras en dansvloer met gast-dj's, plus evenementen, waaronder film- en drag-avonden. Vrijdag t / m dinsdag 7-10 uur theedansen.
 • Blue Whale - Bruisende homobar en eetgelegenheid aan het water met drag-brunches (woensdag, weekend en vakantie), dansfeesten, zeevruchten en cocktails. Nightly Low Tea, weekendpianobar. Deze historische bar / restaurant was getuige van de geboorte van de theedans in 1966 en de invasie in 1976.

Voorbij het paviljoen

 • Cherry's on the Bay - Ontspannen locatie aan het water met uitzicht voor full-service dineren, cocktails, zondagsbrunch en dragshows. Restaurant dagelijks geopend van 10 tot 4 uur en geweldige uitzichten op de zonsondergang.
 • De nachtclub Ice Palace - een hoofdbestanddeel van Fire Island sinds het midden van de jaren 50. Ze komen hier om te dansen, mensen te kijken, pool te spelen of rond te hangen op het buitenterras (het is het pooldeck van het Grove Hotel). De grootste dansvloer op Fire Island die de meeste weekenden en doordeweekse avonden vult, je vindt hier ook een geweldige mix van homomannen en lesbiennes. Beroemde Friday Underwear-feesten en Sunday T Dance. Het ondergoedfeestje

Wat te zien en te doen op Fire Island?

 • De parken op Fire Island staan ​​gezamenlijk bekend als Fire Island National Seashore en herbergen enkele van de beste natuurlijke wonderen op het eiland
 • Bezoek het Sunken Forest, een natuurwonder aan de baai van Sailors Haven. Dit zeldzame groenblijvende bos groeit uit ondiep zeewater en herbergt ook unieke diersoorten.
 • Verken Otis Pike Fire Island High Dune Wilderness, een federaal aangewezen wildernisgebied.
 • Ontspan op de stranden van Sailors Haven en Watch Hill, waarvan de laatste ook campings heeft.
 • Aan de westkant van het eiland ligt de Fire Island-vuurtoren, gebouwd in 1858. Het knipperlicht is 24 kilometer lang te zien en kan tegen een kleine vergoeding van dichtbij worden bekeken. De faciliteiten zijn dagelijks open voor het publiek en bevinden zich in het Robert Moses State Park.

Wacht niet! Fire Island loopt snel vol. Boek nu uw appartement of strandhuis!

Deel deze pagina met uw vrienden!

Ander Gay Reizen Nieuws

Asbury Park Gay Gids

Gay Asbury Park is een levendige stad aan de Jersey Shore. Ontdek de beste bars, hotels, restaurants en dingen om te zien en te doen.
Gay Pensacola-gids

Gay Pensacola-gids

Pensacola aan de Smaragdkust van Florida heeft suikerzandstranden, uitstekende restaurants en een warm homovriendelijk welkom.
Gay Memorial Day Weekend-evenementen

De beste homo-feesten om dit Memorial Day-weekend bij te wonen

Gay Memorial Day Weekend brengt de start van het zomerseizoen met zich mee. Van Dallas tot Pensacola, Puerto Vallarta en verder. Waar nu?
Verhuur van zomerstranden in Fire Island

De top 10 strandverhuur van Fire Island voor de zomer

Van strandhuizen aan de oceaan in Cherry Grove tot modernistische huizen in The Pines, we hebben de beste opties geselecteerd die beschikbaar zijn op Fire Island.