Kerstmarkten die u niet mag missen!

Veel van Europa's grootste kerstmarkten hebben hun festiviteiten moeten annuleren vanwege de huidige Covid-crisis, maar er zijn nog enkele evenementen aan de gang, zij het met nieuwe beperkingen.

Gay kerstmarkten

Kerstmarkten in heel Europa, een ontsnapping uit een winterwonderland.

RNaast het publiceren van een lijst met afgelaste evenementen, hebben we besloten om ons te concentreren op goed nieuws; hier is een lijst met kerstmarkten die dit jaar doorgaan.

Onze redacteuren hebben met veel van de organisatoren van evenementen gesproken en ze hebben allemaal benadrukt dat de kerstmarkten anders zullen zijn dan voorgaande jaren, waarbij de nadruk ligt op de gezondheid en veiligheid van bezoekers terwijl de kerst nog steeds tot leven komt.

De markten lopen tot kerstavond, dus nu is het tijd om boek uw hotel voor speciale last-minute deals!

Kerstmarkt van Berlijn

Berlijn herbergt verschillende grote kerstmarkten, met meer dan 70 verspreid over de stad. Dit jaar is de Weinachtsmarkt am Gendarmenmarkt geannuleerd, maar er staan ​​nog steeds tientallen kerstmarkten in Berlijn gepland om te verlopen zoals gepland.

Ga voor de volledige lijst met evenementen naar:

https://www.berlin.de/weihnachtsmarkt/2020-geoeffnet/

Waar te verblijven in Berlijn?

Hotel Palace Berlin

Het Hotel Palace Berlin biedt een echt 5-sterrenervaring in de mooie wijk Charlottenburg, dicht bij de kerstmarkten, op 4 minuten lopen van de Gedächtniskirche en de winkelstraat Kurfürstendamm. Het beroemde warenhuis KaDeWe ligt op slechts 700 meter afstand.

Bazel, Zwitserland

Kerstmarkten in Basel

Hoewel het niet op ieders kerstlijst staat, claimt Basel dat het beroemd is omdat het de thuisbasis is van de meest unieke kerstmanparade van Europa - de "Harley Niggi-Näggi", een groep Santa Riders in Harley-motoren, echt een lust voor het oog.

Hoewel dit jaar de hoofdparade wordt afgelast, is de kerstmarkt gaat nog steeds door. De autoriteiten hebben plannen opgesteld om ervoor te zorgen dat de kerstmarkt van Basel in 2020 op een veilige en verantwoorde manier kan worden gehouden. De stad wordt vaak over het hoofd gezien door mensen die op zoek zijn naar een kerstvakantie in het weekend, waardoor Basel een betere optie is voor mensen die op zoek zijn naar een meer sociaal verre vakantie.

Verblijfplaatsen in Bazel

Hotel gast

Overweeg voor een uniek verblijf de Hotel Gast - und Kulturhaus Der Teufelhof Bazel. Het Teufelhof Basel ligt in de oude binnenstad, met alle bezienswaardigheden en musea op loopafstand. Het biedt stijlvolle accommodatie met kamers die zijn geïnspireerd op beeldende kunst .. Het hotel ligt op steenworp afstand van de kerstmarkten.

Hamburg, Duitsland

Kerstmarkt van Hamburg

De kerstmarkten in Hamburg gaan in december open. De aankondiging werd gedaan op de officiële website van Hamburg.

Wandsbeker Winterzauber is de grootste van de markten om te openen en biedt puur schaatsplezier in een romantische kerstmarktsfeer. Het marktplein van Wandsbeck wordt weer een romantisch winterdorp met rustieke alpenhutten en een geweldige ijsbaan.

Verblijfplaatsen in Hamburg

Sir Nicolai Hamburg

Blijf in het mooie Sir Nikolai hotel  in de Hamburg Altstadt in Hamburg, dicht bij de beste kerstmarkten.

Straatsburg, Frankrijk

Strasbourg Kerstmarkten

Hoewel de traditionele markten dit jaar niet doorgaan in Straatsburg, zal de stad nog steeds een reeks evenementen organiseren die passen bij de titel van de stad als "De hoofdstad van Kerstmis".

Gedurende de hele maand december zullen de magische kerstverlichting van Straatsburg de stad verlichten. Hun majestueuze kerstboom zal ook schitteren in het stadscentrum, op Place Kléber. Artistieke wandelingen, concerten en activiteiten zullen, zo hopen de organisatoren, "zorgen voor die warme kerstsfeer waar we allemaal van genieten".

De officiële aankondiging is hier https://noel.strasbourg.eu/en/-/strasbourg-capitale-de-no%C3%ABl-aura-un-autre-visage-cette-ann%C3%A9e

Verblijfplaatsen in Straatsburg

Loft Appartement Straatsburg

Straatsburg is altijd een magische ervaring. Boek een verblijf in uw eigen appartement in het hart van de stad bij Le Loft67.

Salzburg, Oostenrijk

Salzburg Kerstmarkt

Salzburg's De iconische kerstmarkt zal in december doorgaan met een strikt plan om mensen te helpen afstand te houden terwijl ze genieten van een traditionele kerstervaring.

Verblijfplaatsen in Salzburg

Hotel Goldstrae

Salzburg is een mooi dorp en biedt een perfecte kerstvakantie in de winter. Blijf bij de Klein luxe hotel Goldgasse met unieke kamers en een prachtig restaurant in het hart van de kerstmarkten.

Zürich, Zwitserland

Zürich Kerstmis

Zürich, Zwitserland

Verblijfplaatsen in Zürich

Hotel Zürich Kerstmis
Op de hoogte Hotel Scheuble, gelegen in het hart van Zürich, op slechts een steenworp afstand van het centraal station. Het hotel is redelijk geprijsd naar Zwitserse begrippen en heeft een geweldig eigen restaurant en een prachtig decor. Het is ook op loopafstand van de beste kerstmarkten in de stad.

Wenen, Oostenrijk

Wenen, Oostenrijk

Kerstmis in Wenen is echt een magische aangelegenheid, de stad is de afgelopen 3 jaar op rij uitgeroepen tot de favoriete kerstbestemming van onze lezers.

Onder speciale omstandigheden met een groot aantal Corona-veiligheidsmaatregelen worden dit jaar 18 kerstmarkten, met in totaal 852 kramen, van Rathausplatz tot Spittelberg geopend in Wenen.

Hoogtepunten zijn onder andere:

  • Christkindlmarkt aan de Rathausplatz
  • Weihnachtsmarkt Am Hof
  • Weihnachtsmarkt aan de Stephansplatz
  • Weihnachtsdorf Schoss Belvedere

Het officiële aankondiging werd hier gedaan.

Verblijfplaatsen in Wenen

Hotel Rathaus Wenen

Op de hoogte Hotel Hotel Rathaus - Wein & Design, gelegen in het 8e district van Wenen en heeft een uitgebreide wijnkaart met meer dan 450 Oostenrijkse topwijnen. Elke kamer is gewijd aan een specifieke Oostenrijkse wijnmaker en biedt enkele van zijn bestverkochte wijnen in de minibar. Het hotel ligt ook dicht bij de beste kerstmarkten van de stad.

Deel dit evenement met je vrienden!