Over GayTrave4u

Gay Travel 4u.com is ontwikkeld om de beste gay-evenementen ter wereld te demonstreren. We hebben reporters op belangrijke bestemmingen over de hele wereld die foto's maken van de grootste en beste evenementen.

Wie zijn we

GayTravel4u.com, gevestigd in Barcelona, ​​maakt deel uit van een netwerk van meer dan 25 verschillende toegewijde stadsgidsen van Amsterdam tot Parijs, van Taipei tot Sydney. Met een team van 10 schrijvers, programmeurs en inhoudsexperts kunnen we uw evenement de best mogelijke exposure bieden.

Het GayGuides4u-netwerk heeft meer dan 120,000 nieuwsbriefabonnees en bereikt meer dan 1.2 miljoen unieke bezoekers per maand,

Vermeld uw evenement bij ons

We hebben een reeks opties beschikbaar om uw evenement te promoten, van gedetailleerde lijsten tot volledige redactionele, nieuwsbrief- en advertentiepakketten vanaf slechts EUR 199. Neem contact met ons op maak een lijst van uw evenement en we kunnen u een gedetailleerd promotieprogramma bieden dat past bij uw budget- en promotiebehoeften.

Pers en redactionele vragen

Stuur voor pers- en redactionele vragen een e-mail naar redacteur {at} gaytravel4u.com en ons inhoudsteam neemt binnen 24 uur contact met u op.